trainingen en lezingen

Voor ons zijn trainingen niet alleen een middel om kennis over te dragen. De belangrijkste uitdaging vinden wij u helpen te bepalen wat u zou kunnen veranderen in uw bestaande business om er zakelijk voordeel me te behalen. En het ook daadwerkelijk gaan doen.

Om daarvoor te kunnen zorgen is het nodig dat onze trainers zelf praktijkervaring hebben. Daarom worden trainingen van Budeco altijd verzorgd door mensen die waar zij over vertellen ook zelf hebben toegepast. Zodat ze zich goed kunnen inleven in uw praktijk en effectief kunnen helpen de vertaalslag te maken naar succesvolle toepassing in uw context.

Budeco verzorgt verschillende trainingen, lezingen en workshops waar u zich op de geplande data voor kunt inschrijven:

Strategie & Innovatie | Marketing & Sales

Business Development Board
Een reeks van 8 bijeenkomsten bedoeld voor ondernemers die hun business op een gestructureerde manier kritisch onder de loep willen nemen. Het uiteindelijke doel is een beter doordacht businessmodel, en een plan om kansen om te zetten in business.

Social Media

Business Development met Social Media
Een 1-daagse workshop die u helpt op basis van uw business doelen de juiste bijhorende social media acitiviteiten en kanalen te kiezen en een concreet content- en conversatieplan te maken om er ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan.
Social Media voor Directeuren en Bestuurders
Een workshop van 1 dagdeel bedoeld voor bestuurders en directeuren om te leren begrijpen wat de (zakelijke) impact van social media is en wat dat voor hun organisatie kan betekenen.
Lezing Social Media
Een lezing van minimaal 45 minuten tot ongeveer anderhalf uur over social media. Deze lezing wordt veel verzorgd voor bijvoorbeeld ondernemersverenigingen, jaarvergaderingen, congressen, etc.

training

Online Advertising

Facebook Advertenties
Facebook is heel snel heel groot geworden. Daarmee is Facebook ook snel een heel interessant medium voor advertenties geworden met unieke nieuwe mogelijkheden om uw doelgroep heel gericht te bereiken. In een halve dag leert u advertentiecampagnes op te zetten, te beheren en te optimaliseren.

Web & App Development

Search Engine Optimization (SEO)
Na een halve dag weet u wat de belangrijkste dingen zijn die u moet regelen om ervoor te zorgen dat uw website gevonden wordt op de voor u belangrijke zoektermen.
Google Analytics
In deze workshop van een halve dag leert u Google Analytics op een praktische manier te gebruiken. Op basis van welke zaken voor u belangrijk zijn om te monitoren leert u Google Analytics in te stellen en maakt u rapportages die u vervolgens automatisch gemaild krijgt.

Deze trainingen verzorgen we ook regelmatig in-company bij bedrijven. Het voordeel is dan dat we de training helemaal kunnen toesnijden op de vragen en wensen die daar leven.

Training of lezing in-company?

Nieuwsgierig of Budeco ook een bijdage kan leveren aan het resultaat van uw organisatie? Neem dan eens contact op voor een vrijblijvende kennismaking.