Pont Communicatie

Strategie & Innovatie: waar bent u echt goed in en hoe kunt u daar nu en in de toekomst geld mee verdienen?

Veel bedrijven en organisaties zijn ergens goed in en verdienen daar ook al jaren lang geld mee of realiseren belangrijke maatschappelijke doelen. Tegelijkertijd veranderen omstandigheden tegenwoordig sneller dan ooit tevoren. Consumentengedrag verandert, uit onverwachte hoek duiken concurrenten op, internet en social media veranderen het marketinglandschap ingrijpend.

Of misschien heeft u niet een bestaand bedrijf, maar wilt u een nieuw bedrijf starten. Voortbouwen op uw ervaring van de afgelopen jaren en profiteren die de hedendaagse veranderingen bieden.

Budeco helpt startende en bestaande bedrijven die ergens echt goed in zijn, om daar meer geld mee te verdienen.
 

Business Model

Dat doen we door uw business model kritisch onder de loep te nemen, door na te denken over nieuwe diensten en producten die u kunt ontwikkelen op basis van uw bestaande kennis en competenties, door nieuwe doelgroepen te definiëren of door partnerships nieuwe meerwaarde te ontwikkelen.

We helpen u in individuele adviestrajecten of op een gestructureerde manier in de Business Development Board uw bedrijf te ontwikkelen en een succesvol businessmodel te ontwerpen en te implementeren. Een aantal van de klanten die wij hebben ondersteund:

 • Blijf Groep

  Budeco helpt de Blijf Groep met het formuleren en implementeren van een effectieve social media strategie.

 • Woerdens Techniek Talent

  Budeco helpt Woerdens Techniek Talent met het slim inzetten van de mogelijkheden van social media.

 • Via Certe

  Budeco ondersteunde Via Certe zich scherper te positioneren en ontwikkelde een nieuwe website om die positionering te ondersteunen.

 • Budeco helpt SeaChange met sociale innovatie

  Door medewerkers meer te betrekken zijn werkplezier en de resulaten van SeaChange verbeterd.

  Lees meer over SeaChange

 • Veiligheidsconcept MCM

  Veiligheidsconcept MCM bereidt zich op haar toekomst voor door met 2 deelnemers deel te nemen aan de Business Development Board.

Ook uw business model vernieuwen?

Bent u ergens echt goed in, en wilt u zich ervan verzekeren dat u daar op de meest efficiënte manier het meeste geld mee kunt verdienen, neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.